Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 22/01/2024 15:00 ×
Η τιμή αυτού του σεμιναρίου υπολογίζεται με βάση τα έτη που ο συνδεδεμένος δικηγόρος είναι εγγεγραμμένος στο CBA. Δείτε παρακάτω την τιμολόγηση ανα έτος. ×

Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας: Έφεση


Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 23 Jan 2024 15:00 - 23 Jan 24 17:30
Επαρχία: Zoom Webinar
Διεύθυνση Zoom Webinar
Ιστοσελίδα:
Τρόπος Πληρωμής: -
Συνολικός αριθμός θέσεων: 500
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 35
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 2.50

Περιγραφη


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Δρ Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ του ΠΔΣ.

 

Σκοπός του προγράμματος είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, αφού ο Δρ Αιμιλιανίδης θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του και θα προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις σχετικά με τους Νέους Κανονισμούς.

 

·       Το σεμινάριο έχει θέμα «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας: Έφεση» και θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 στις 15.00 – 17.30 (2,5 πιστοποιημένες μονάδες).

 

 

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στις 15:00 

Η εκ των προτέρων υποβολή ερωτήσεων είναι δυνατή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον Δρ Αιμιλιανίδη να τις εξετάσει και να τις συμπεριλάβει στις διαλέξεις. Τυχόν ερωτήσεις που έχουν προκύψει από την ενασχόληση σας με τους κανόνες ή που θα επιθυμούσατε να εγείρετε, παρακαλούμε όπως αποσταλούν μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2024, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@limbar.com.cy

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2,5 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.

 

 


Years as Registered Lawyer(Up To)
 
Price (Incld. VAT)
 
20.00...X
1010.00...X
11 or more20.00...X

Τιμή: € 0.00