Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 02/02/2024 11:00 ×

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ


Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 02 Feb 2024 16:00 - 02 Feb 24 18:00
Επαρχία: Nicosia
Διεύθυνση Nicosia, ξενοδοχείο CLEOPATRA (Αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)
Ιστοσελίδα:
Τρόπος Πληρωμής: -
Συνολικός αριθμός θέσεων: 120
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 86
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 2.00

Περιγραφη


Η Επιτροπή Ποινικής Δικαιοσύνης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σας προσκαλεί εκπαιδευτική διάλεξη με θέμα:

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

 

Η διάλεξη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο CLEOPATRA (Αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 4:00 – 6:00 μ.μ.

 

Στόχος της διάλεξης είναι η σύντομη ανάλυση των τροποποιήσεων που υπάρχουν στο νέο κείμενο της νομοθεσίας σε αντιπαραβολή με το προηγούμενο κείμενο της νομοθεσίας και των κανονισμών, η ενημέρωση του δικηγορικού κόσμου, αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για τις τροποποιήσεις που υπάρχουν στο προτεινόμενο νέο νομοσχέδιο ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων και η παροχή καθοδήγησης ως προς τον τρόπο χειρισμού διάφορων σημαντικών αλλά και τυπικών θεμάτων που προκύπτουν κατά την διάρκεια έκτισης της ποινής ενός κρατουμένου.

 

Ομιλητές:

 

·       Άριστος Τσιάρτας – Επικεφαλής του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντεγκληματικής και Σωφρονιστικής Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Έμφυλης Βίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

·       Αλέξανδρος Κληρίδης – Δικηγόρος, Γραμματέας της Επιτροπής Ποινικής Δικαιοσύνης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

 

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:00 π.μ.

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητα του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.


Τιμή: € 20.00