Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 22/11/2023 14:00 ×
Η τιμή αυτού του σεμιναρίου υπολογίζεται με βάση τα έτη που ο συνδεδεμένος δικηγόρος είναι εγγεγραμμένος στο CBA. Δείτε παρακάτω την τιμολόγηση ανα έτος. ×

Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας 19 – 35


Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 23 Nov 2023 15:00 - 23 Nov 23 17:30
Επαρχία: Zoom Webinar
Διεύθυνση Zoom Webinar
Ιστοσελίδα:
Τρόπος Πληρωμής: -
Συνολικός αριθμός θέσεων: 700
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 103
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 2.50

Περιγραφη


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Δρ Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε δύο διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ του ΠΔΣ.

 

Σκοπός των προγραμμάτων είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, αφού ο Δρ Αιμιλιανίδης θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του και θα προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις σχετικά με τους Νέους Κανονισμούς.

     

·       Το δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας 19 – 35» θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 15.00 – 17.30 (2,5 πιστοποιημένες μονάδες).

 

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 14:00

 

Η εκ των προτέρων υποβολή ερωτήσεων είναι δυνατή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον Δρ Αιμιλιανίδη να τις εξετάσει και να τις συμπεριλάβει στις διαλέξεις. Τυχόν ερωτήσεις που έχουν προκύψει από την ενασχόληση σας με τους κανόνες ή που θα επιθυμούσατε να εγείρετε, παρακαλούμε όπως αποσταλούν μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2023, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@limbar.com.cy

Τα εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2,5 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Σύνδεσμος παρακολούθησης θα σας αποσταλεί μετα την παρέλευση της τελευταίας ημερομηνίας εγγραφής.
  4. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητα του.
  5. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.

 

 

 


Years as Registered Lawyer(Up To)
 
Price (Incld. VAT)
 
20.00...X
1010.00...X
11 or more20.00...X

Τιμή: € 0.00