Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 21/12/2023 11:30 ×
Η τιμή αυτού του σεμιναρίου υπολογίζεται με βάση τα έτη που ο συνδεδεμένος δικηγόρος είναι εγγεγραμμένος στο CBA. Δείτε παρακάτω την τιμολόγηση ανα έτος. ×

Τραπεζικό Καταναλωτικό Δίκαιο: Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές Τραπεζών και Εγγυητές


Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 21 Dec 2023 15:00 - 21 Dec 23 17:30
Επαρχία: Zoom Webinar
Διεύθυνση Zoom Webinar
Ιστοσελίδα:
Τρόπος Πληρωμής: -
Συνολικός αριθμός θέσεων: 100
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 22
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 2.50

Περιγραφη


Το Cyprus Center for ADR διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Τραπεζικό Καταναλωτικό Δίκαιο: Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές Τραπεζών και Εγγυητές " το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού  Συλλόγου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ την Τετάρτη 21/12/2023 στις 15:00 - 17:30 (2,5 CPDs)

Θεματικές που θα αναπτυχθούν:

  • Ο περί Προστασίας Ορισμένης Κατηγορίας Εγγυητών Νόμος
  • Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές σε Τραπεζικές Συμβάσεις (Ο περί Προστασίας του Καταναλωτή Νόμος 2021: Μέρος ΙΙ – Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές και
  • Σχετική νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Ευριπίδης Χατζηνέστορος –  Ο Ευριπίδης είναι δικηγόρος και ιδρυτής του Cyprus Consumer Center for Alternative Dispute Resolution. Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου νομικής, LLB στο Πανεπιστήμιο Queen Mary University του Λονδίνου το 2009, ολοκλήρωσε στη συνέχεια το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο εταιρικό δίκαιο LLM, στο University College του Λονδίνου. Αποφοίτησε με Distinction. Το 2016 ο Ευριπίδης δημοσίευσε το βιβλίο «Δίκαιο Πώλησης Αγαθών και Προστασία Καταναλωτή στην Κύπρο» το οποίο εκδόθηκε από τη Νομική Βιβλιοθήκη. Έχει διδάξει και διδάσκει εκτενώς σε θέματα που αφορούν το εμπορικό και καταναλωτικό δίκαιο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μετρά για 2,5 πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητα του.

 

Κατά την εγγραφή σας, στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

 

Οι εγγραφές λήγουν στις 20/12/2023 στις 23:59.

 

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Zoom) θα σας αποσταλεί με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας.

 

Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.

 

Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος που είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους


Years as Registered Lawyer(Up To)
 
Price (Incld. VAT)
 
1035.00...X
11 or more45.00...X

Τιμή: € 0.00