Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 03/03/2024 23:59 ×
Η τιμή αυτού του σεμιναρίου υπολογίζεται με βάση τα έτη που ο συνδεδεμένος δικηγόρος είναι εγγεγραμμένος στο CBA. Δείτε παρακάτω την τιμολόγηση ανα έτος. ×

Γενοκτονία και διεθνές δίκαιο


Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 05 Mar 2024 18:00 - 05 Mar 24 20:00
Επαρχία: Zoom Webinar
Διεύθυνση Zoom Webinar
Ιστοσελίδα:
Τρόπος Πληρωμής: -
Συνολικός αριθμός θέσεων: 500
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 195
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 2.00

Περιγραφη


Η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο ‘Γενοκτονία και διεθνές δίκαιο’, το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη 5/3/2024 και ώρα 18.00.

 

Το ζήτημα της γενοκτονίας είναι ένα δύσκολο ζήτημα, με το οποίο η ανθρωπότητα ήρθε αντιμέτωπη πολλάκις. Δυστυχώς, σήμερα είναι και πάλι επίκαιρο, ενόψει των γεγονότων στη Λωρίδα της Γάζας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει βασική νομική κατανόηση και γνώση επί του θέματος στους συμμετέχοντες.

 

Οι ομιλητές της εκδήλωσης και οι θεματικές που θα αναπτύξουν είναι οι εξής:

 

  • Δρ.Μιλιτάδης Σαρηγιαννίδης (Αναπληρωτής Καθηγητής Δημόσιου Διεθνούς Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ‘Η γενοκτονία ως απαγόρευση και ως ισχυρισμός στο διεθνές δίκαιο’.

 

  •  Δρ.Δημήτριος Κούρτης, (Εντεταλμένος διδασκαλίας και μεταδιδακτορικός ερευνητής Δημοσίου Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ‘Η νομοτυπική υπόσταση και τα προβλήματα της γενοκτονίας: Η ειδεχθής μάστιγα και το διεθνές ποινικό αδίκημα’.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δρ.Νικόλας Ιωαννίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής, και τον συντονισμό θα αναλάβει η Δρ.Σαλώμη Γιάλλουρου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής.

 

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2 πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ σε όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο σύνολό του και δεν θα εκδοθούν σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.

 

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και ζωντανά στη σελίδα στο facebook του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής είναι η Κυριακή 3/3/2024 και ώρα 23.59.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Ο σύνδεσμος για τη διαδικτυακή σύνδεση σας θα αποσταλεί με την πάροδο της τελευταίας ημερομηνίας εγγραφής.
  4. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.
  5. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.

 


Years as Registered Lawyer(Up To)
 
Price (Incld. VAT)
 
20.00...X
1010.00...X
11 or more20.00...X

Τιμή: € 0.00