Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 13/07/2022 23:59 ×
Η τιμή αυτού του σεμιναρίου υπολογίζεται με βάση τα έτη που ο συνδεδεμένος δικηγόρος είναι εγγεγραμμένος στο CBA. Δείτε παρακάτω την τιμολόγηση ανα έτος. ×

Πυρηνικό Εργοστάσιο Άκκουγιου: Κίνδυνοι και νομικές προεκτάσεις


Τιμή: € 0.00


Years as Registered Lawyer(Up To)
 
Price (Incld. VAT)
 
20.00...X
1010.00...X
11 or more20.00...X

Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 14 Jul 2022 18:00 - 14 Jul 22 20:00
Επαρχία: Nicosia
Διεύθυνση Zoom Webinar
Συνολικός αριθμός θέσεων: 200
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 91
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 1.50

Περιγραφη


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κερύνειας και η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνουν στις 14 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00, διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο:

 «Πυρηνικό Εργοστάσιο Άκκουγιου: Κίνδυνοι και νομικές προεκτάσεις»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και θα βιντεοσκοπείται.

 

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει το ιστορικό καθώς και τους κινδύνους από την λειτουργία του Πυρηνικού Εργοστασίου Άκκουγιου και θα αναδείξει το νομικό πλαίσιο τόσο σε διεθνές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο που διέπει την πυρηνική ασφάλεια με παραπομπή στα σχετικά νομικά εργαλεία που πηγάζουν από σειρά τομέων δικαίου (Ε.Ε., δίκαιο της ενέργειας, περιβαλλοντικό δίκαιο, δίκαιο ασφάλειας και υγείας κοκ). Θα παρουσιαστούν επίσης οι νομικές επιπτώσεις επί της ασφάλειας και υγείας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

  

Στόχος του προγράμματος είναι να παρουσιάσει και να αναδείξει τις νομικές πτυχές και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα πιο πάνω ζητήματα που είναι ευρύτερου δημόσιου ενδιαφέροντος.

 

 

Πρόγραμμα

 

18:00 -18:05: Εισαγωγικά σχόλια από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας, κ. Νικόλα Κωνσταντινίδη

 

18:05-18:10: Εισαγωγικά σχόλια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Δρα Νικόλα Ιωαννίδη

 

18:10-18:30: Ομιλία από τον  Δρα Θεόδωρο Χριστούδια, Αναπληρωτή Καθηγητή στο CARE-C του Ινστιτούτου Κύπρου με τίτλο «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις για την Κύπρο σε περίπτωση ατυχήματος στο Πυρηνικό Εργοστάσιο Άκκουγιου»

 

18:30-18:50: Ομιλία από τον δικηγόρο, κ. Κυριάκο Κούρτελλο με τίτλο «Το διεθνές και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για την πυρηνική ασφάλεια»

 

18:50-19:10: Ομιλία από τον Δρα Κλέαρχο Κυριακίδη, Senior Visiting Fellow της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με τίτλο «Οι νομικές επιπτώσεις από το Πυρηνικό Εργοστάσιο του Άκκουγιου για την υγεία και ασφάλεια της Κυπριακής Δημοκρατίας»

 

19:10 – 19:50: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

 

Συντονίζει ο κ. Κυριάκος Κυριακίδης, δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας

 

Η διάλεξη αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με 1,5 πιστοποιημένες μονάδες, η οποίες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

 

Για να θεωρείτε η εγγραφή σας έγκυρη για την διαδικτυακή παρακολούθηση και για να σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος, θα πρέπει:

 

1.     να γίνει η εγγραφή σας από το portal και να καταβληθεί το τέλος συμμετοχής.

 

2.     να κάνετε εγγραφή στο google form για να έχουμε τα σωστά στοιχεία σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1Z-tu59HjLgfyJBSQTD1U0unLyTE3oHJHwGJ_YS4vEQPp4g/viewform

 

Είναι απαραίτητο όπως τηρηθούν τα δύο πιο πάνω βήματα.

 

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Τρίτη 12 Ιουλίου 2022. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 


Τιμή: € 0.00