Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής για αυτό το σεμινάριο ήταν στις 15/03/2022 16:00 ×

CIVILAW - Training of Lawyers on EU instruments in Family Law


Τιμή: € 35.00Κατηγορία: Training Program
Ημερομηνία: 28 Mar 2022 10:00 - 28 Mar 22 14:00
Επαρχία: Nicosia
Διεύθυνση Zoom Webinar
Συνολικός αριθμός θέσεων: 30
Αριθμός Ελεύθερων Θέσεων: 3
CPD: Verified (Πιστοποιημένο)
CPD Πόντοι: 4.00

Περιγραφη


Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος επίσημα διαπιστευμένος φορέας στα όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευρωπαίων Δικηγόρων (European Lawyers Foundation) και τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ισπανίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ρουμανίας, Πολωνίας και Τσεχίας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CiviLAWTraining of lawyers on EU instruments on insolvency law and family law (JUST-JTRA-EJTR-AG-2020-101005779)

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται σε ποσοστό 90/100 από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Δικαιοσύνη και μόλις σε ποσοστό 10/100 από τον συμβληθέντα δικηγορικό φορέα. Στο πλαίσιο του προγράμματος CIVILAW θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κατάρτισης τόσο για το οικογενειακό δίκαιο όσο και για το πτωχευτικό δίκαιο τα οποία θα ανακοινώνονται τόσο στην ιστοσελίδα του ΠΔΣ όσο και στην ειδική πλατφόρμα εκπαίδευσης (portal).

Σε εκτέλεση του προγράμματος τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος CIVILAW Training of Lawyers on EU instruments in Family Law μέσω της πλατφόρμας zoom.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες δικηγόρους από όλες τις χώρες μια πλούσια θεματολογία γύρω από το οικογενειακό δίκαιο (διαζύγιο, ακύρωση γάμου, ζητήματα γονικής μέριμνας, διεθνής αρπαγή τέκνων, εφαρμογή αποφάσεων οικογενειακού δικαίου κλπ.) με εισηγητές έμπειρους νομικούς από κάθε συμμετέχοντα δικηγορικό σύλλογο που θα αναλύσουν και την εφαρμογή του οικογενειακού δικαίου σε κάθε χώρα με παραδείγματα.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα αλλά θα παρέχεται η δυνατότητα διερμηνείας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων δικηγόρων από τον ΠΔΣ είναι οι 30.

 

Πρόγραμμα:

10:00 - 10:10 Introduction

10:10    -  10:50  Jurisdiction    in  matrimonial    cases    (divorce,    legal separation, marriage annulment) and  in parental responsibility matters Cinzia Calabrese, Lawyer, Milan Bar

10:50 - 11:30 International child abduction
Laris Vrahimis, Lawyer, Cyprus Bar Association

11:30 - 12:10 Recognition, enforceability and  enforcement of decisions in family matters
Magdalena Bartosiewicz, Warsaw Bar Association of Attorneys-at-law

12:10 - 12:15 Coffee break

12:15   - 13:00   Jurisdiction,   applicable   law  and    the   recognition   and enforcement of decisions in matters of matrimonial property regimes and on the property consequences of registered partnerships
George Kontis, Greek Lawyer, Athens Bar Association

13:00 - 14:00 National experiences
Spain | Joaquim Bayo Delgado, Spanish Lawyer Romania | Roxana Mihaela Catea, Romanian Lawyer Czech Republic | Anna Márová, Czech Lawyer

 

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει:

1. να συμπληρώσετε την πιο κάτω φόρμα για (google form) για να έχουμε τα ορθά στοιχεία επικοινωνίας σας.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCyH3gEejpKsU83Ijqq-F1kbL3orlMwLWlM9KO6r7Gxfgo_Q/viewform

2. Να πληρώσετε το ποσό των 35 ευρώ για την συμμετοχή σας μέσω της ειδικής πλατφόρμας εκπαίδευσης

**Καμία εγγραφή δεν θα θεωρείτε έγκυρη αν δεν πληρούνται οι δύο πιο πάνω προϋποθέσεις.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 4 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ σε όσους παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητα του.

 


Τιμή: € 35.00